300 € lahjakortti verkkokauppaan

300,00 

Sähköinen lahjakortti Minna Suuronen -verkkokauppaan on helppo valinta! Näin sinun ei tarvitse arvailla mistä lahjansaaja pitäisi, vaan voit antaa hänen valita itse värikkäästä valikoimastamme.

Tuotetunnus (SKU): 300-lahjakortti Osasto:

Haluaisitko ostaa lahjan, mutta et tiedä mitä? Onko joululahjan mietintä stressaavaa? Lahjakortti Minna Suuronen -verkkokauppaan on silloin juuri sopiva ja helppo valinta! Näin sinun ei tarvitse arvailla mistä lahjansaaja pitäisi, vaan voit antaa hänen valita itse värikkäästä valikoimastamme.

Tämä lahjakortti on 300 euron arvoinen.

Minna Suurosen lahjakortti on oiva valinta myös silloin, kun etsit vastuullista lahjaa. Ensiksi, se on ekologinen ja vastuullinen siksi, koska lahjakortin ostamisella vältetään mahdollisia ylimääräisiä tavaran postituksia edestakaisin vaihtotilanteissa, lahjansaajan voidessa valita suoraan toivomansa tuotteen. Toiseksi, se on ekologinen ja vastuullinen lahja siksi, koska on meidän sydänasiamme pienyrityksenä toimia niin vastuullisesti kuin pystymme, ja siksi tuotteemme ovat itse Suomessa tehtyjä (Kuopion Kurkimäessä), luonnonmateriaaleista valmistettuja, ja mahdollisimman pitkäikäiseen käyttöön suunniteltuja.

Ilahduta siis ystävääsi tai läheistäsi, tai miksei vaikka naapuria, lahjakortilla Minna Suurosen verkkokauppaan! 🙂

Toimitus: Tämä tuote on digitaalinen. Kun olet ostanut tämän tuotteen, käsittelemme tilauksen ja lähetämme sähköpostiisi lahjakorttikoodin. Saat koodin mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 1-2 arkipäivän kuluessa. Voit lähettää koodin sitten lahjansaajalle.

Käyttöehdot: Koodin voi käyttää maksuna täällä verkkokaupassa – se syötetään kassalla ollessa sitä varten olevaan kenttään. Lahjakortti pitää käyttää kokonaan yhdellä kertaa. Käyttämättä jäävää osaa emme pysty hyvittämään. Lahjakortilla ei voi maksaa postikuluja. Lahjakortin voimassaoloaika on puoli vuotta (6 kk). Lahjakorttia ei voi peruuttaa eikä palauttaa sen jälkeen kun koodi on toimitettu sinulle.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.