,

Saunahattu

29,00 

Kolme eri mallia.

Tuotetunnus (SKU): saunahattu Osastot: , Avainsana tuotteelle

Toiset käyttävät saunahattua suojatakseen hentoja hiuksensa tai hiusväriä liialta kuumuudelta. Toiset estääkseen päänsäryn syntymisen saunassa. Mutta sitä voi kyllä käyttää ihan vain senkin takia että se nyt yksinkertaisesti on vaan niin hauska pistää päähän! Ja toimiihan se myös pään lämmikkeenä pihapaljussa tai avantouimarilla.

Saunahatusta on kolme eri mallia. Malli A, joka on ensimmäisessä kuvassa, levenevästi lierillinen ja helposti monenkokoiseen päähän ja erilaisten hiusten päälle sujahtava malli. Siinä on myös takana ripustuslenkki, josta hattu on kätevä ripustaa naulaan.

Seuraavissa kuvissa näkyy Malli B, jonka reuna on käännetty koristeeksi ylöspäin hattua vasten, ja jonka päälaki päättyy hauskaan huippuun (päälaen muotoilu tässä samankaltainen kuin Malli A:ssa, mutta reuna on näissä malleissa selkeästi erilainen.)

Viimeisessä kuvassa on Malli C, joka on kuin komea kruunu sakaroineen. Haluatko olla sauna kuningas tai kuningatar?

 

Yksi koko joka mahtuu naisille ja miehille.

Hoito-ohje: Villalle riittää useimmiten hoidoksi tuuletus. Hajut häviävät sillä tavoin hyvin. Jos tarvitsee pestä tahroja, niin saunahatun voi pestä käsin villapesuaineella.

 

Malli

Malli A, Malli B, Malli C

Koko

M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.