,

Jääkarhuhattu, lasten talvihattu

32,00 42,00 

Söpö korvallinen eläinhattu lapselle! Villaa + bambua. Luonnonkuidut lämmittävät ja hengittävät: parhaat ominaisuudet kylmille keleille liikkuvan lapsen käyttöön!

Tuotetunnus (SKU): jaakarhuhattu-villa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Söpö korvallinen eläinhattu lapselle!

Tämä hattu on ihanan lämmin pakkasillakin, koska sen päälliskerros on puhdasta villaa. Vuorena on pehmoinen bambuneulos, joten hattu ei kutita.

Hattu on kaavoitettu huolella, niin että se suojaa hyvin niskan, korvat ja otsan. Kypärämyssyä alle ei siis välttämättä ollenkaan tarvitse.

Solmimisnyöreillä hatun saa solmittua hyvin paikoilleen, jolloin se pysyy menossa mukana liikkuvaisella lapsella. Nyörit on tehty samasta bambuneuloskankaasta kuin hatun vuorikin, joten nekään eivät leuan alla kutita.

Tätä hattumallia on Minna Suurosella tehty jo 22 vuotta, ja nämä ovat olleet kestosuosikkeja. Suosioon vaikuttaa juuri tuo hyvä istuvuus ja hatun toimivuus, ja lämmittävyys sitä kautta. Ja ne ihanat eläinkorvat! 😸 Hatut ovat Minna Suurosen alkuperäinen ja ensimmäinen tuote – hauskoilla hatuilla yritystoiminta on käynnistynyt, ja ne ovat olleet menossa mukana joka vuosi.

Villakangas, jota hatuissa käytämme, on huovutettua villaneulosta. Huopunut pinta tekee hatusta hyvin muotonsa pitävän. Mutta koska kangas on rakenteeltaa neulosta, on siinä vielä hieman jäljellä joustoa, ja siksi hattu istuu mukavasti päässä kuin päässä.

Kokotaulukko

KokoPäänympärysIkä (suuntaa-antava)
0 kk36 – 38 cmvastasyntyneelle
2 kk39 – 41 cmn. 2 kk vauvalle
4 kk42 – 45 cmn. 4 kk vauvalle
XXS46 – 48 cmn. puolivuotiaalle
XS49 – 51 cmn. 1–2-vuotiaalle
S52 – 54 cmn. 3–5-vuotiaalle

Koon valinta: Jos lapsen päänympärys on aivan kokojen rajalla (esim. 51,5 cm), niin kumpikin koko periaatteessa sopii. Alempi koko on tällöin napakka päässä (ja jää nopeasti pieneksi), ja ylempi koko taas on hieman väljä, mutta kuitenkin ihan pidettävä. Yleisesti ottaen kannattaa valita se ylempi koko, koska lapsen pää kasvaa koko ajan. Tässä vielä apuja koon valintaan pään koon ollessa kokojen rajalla/välissä:

  • Jos talvea on vielä edessä ja lapsen pää ehtii siis kasvaa -> valitse ylempi koko
  • Jos haluat pitää ohutta kypärämyssyä hatun alla -> valitse ylempi koko
  • Jos haluat hyvin napakasti istuvan hatun -> valitse alempi koko

Materiaali: Päälliskangas: 100% villa, vuorikangas: 100% bambu

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Hoito-ohje: Tuuletus riittää villalle lähes aina. Vaate säilyy näin paremmassa kunnossa, ja luonto kiittää kun turhat pesut vältetään. Myös bambukuitu pysyy raikkaana pitkään, ja senkin kanssa saattaa tuuletus riittää pitkälle. Eli pese tätä hattua ainoastaan jos kankaassa on selkeitä tahroja, tai haju joka ei lähde tuulettamalla. Pesuna tarvittaessa konepesu 30° villapesuohjelmalla ja villanpesuaineella, tai käsinpesu haaleassa vedessä (villanpesuaineella). Kuosittelu kosteana ja tasokuivaus. Yksittäisiin tahroihin voi riittää vain sen kyseisen kohdan hellävarainen tahranpoistopesu käsin.

Koko

0 kk, 2 kk, 4 kk, XXS, XS, S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.