,

Kuningatar -takki

780,00 

Upean naisellinen Kuningatar -villakangastakki saa jokaisen naisen tuntemaan itsensä kuninkaalliseksi! Kuningatar- takki tehdään aina mittatilauksena. Ota yhteyttä!

Tuotetunnus (SKU): kuningatar_takki Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Upean naisellinen Kuningatar -villakangastakki saa jokaisen naisen tuntemaan itsensä kuninkaalliseksi! Kaunis leikkaus, nilkkapituinen malli ja lämmin villakangas tekevät Kuningatar -takista klassisen luottovaatteen, joka jokaisella naisella tulisi olla. Takki on täydellinen talveen, sillä villakankaan ja puuvillavuorin yhdistelmä suojaa kovimmiltakin talvituiskuilta.

Kuningatar-takissa on ihania yksityiskohtia, kuten hiippahuppu, kauniit poimutukset hihoissa sekä päällystetyt napit, jotka kruunaavat kokonaisuuden. Takin runsas helma hulmuaa kauniisti liikkuessa ja levenee alaspäin saaden vyötärön näyttämään kapeammalta.

Jokainen Kuningatar-takki tehdään yksityiskohtia myöten mittatilaustyönä Kuopion Kurkimäessä. Sovituskoot XXS-3XL löytyvät Kuopion Kauppahallin myymälästä, jossa voit käydä sovittamassa takkia. Haluamme tehdä Kuningatar-takista täydellisen juuri Sinulle, joten tätä tuotetta ei voi tilata suoraan verkkokaupasta. Sovitettaessa katsomme tarkkaan sopivan helman- ja hihan pituuden Sinulle mieleiseksi sekä oikean istuvuuden vyötärön- ja rinnanympärykseen. Näin ollen takista tulee varmasti yksi lempivaatteistasi, eikä yhtään kangasta tai työtä mene hukkaan!

Voit valita useista kauniista väreistä mieleisesi ja Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös yksityiskohtiin, jos haluat Kuningatar-takkiisi esimerkiksi pyöreämmän hupun.

Materiaali: Voit valita Kuningatar-takkiisi täysin suomalaisen 100% villakankaan tai laadukkaan italialaisen villakankaan.

Suomalaisen Saimaawool -yrityksen valmistama laadukas ja eettinen kangas on suomalaisen lampaan villaa ja kudottu Suomessa. Värivaihtoehtoina ovat lampaan luonnolliset värit: luonnonvalkoinen, ruskea sekä harmaa. Suomalaisesta kankaasta valmistetun takin hinta on 980€. Mikäli haluat takkiin uniikin aplikoinnin takin hinta on silloin alkaen 1180€.  Lopullinen hinta applikoidulle takille määräytyy kuvioiden runsauden mukaan.

Toinen vaihtoehto on laadukas italialainen villakangas, joka on 80% villaa ja 20% polyamidia. Pieni määrä polyamidia tekee kankaasta tiiviin ja kestävän, eikä se myöskään veny käytössä. Myös italialainen villakangas on vastuullisesti valmistettu. Tässä kankaassa herkulliset värivaihtoehdot ovat: kirkas violetti, tumma violetti, punainen, tummanvihreä ja tummanharmaa. Iltalialaisesta kankaasta valmistetun takin hinta on 780€. Tähän takkiin uniikin applikoidun takin hinta on alkaen 980€.  Lopullinen hinta applikoidulle takille määräytyy kuvioiden runsauden mukaan.

Kuvissa oleva Talvikuningatar on hinnaltaan 1420€.

Vuorikangas on 100% puuvillaa, joten takki on lämmin, mutta ei hiosta. Käytämme vuorikankaana Jousipaita -yrityksen ylijäämäkankaita, jotka ovat erittäin miellyttäviä ihoa vasten.

Hoito-ohjeena ensisijassa tuuletus, joka riittää villavaatteen kanssa hyvin pitkälle. Tuuletuksen lisäksi takin kangasta voi harjata nukan suuntaan eli alaspäin.

Kuningatar-takin taskusta löydät palan paikkakangasta ja varanapin.

Tervetuloa Kuopion Kauppahalliin Kuningatar -takin sovitusretkelle! Myöskin messuilla sovitustakit ovat mukana. Mikäli jokin jäi epäselväksi tai Sinulle herää muuten kysyttävää, otathan rohkeasti yhteyttä meihin joko sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai soittamalla!

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote! Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.