Raituli-säärystimet

48,00 

Raituli-säärystimet ovat pirteä lisä asuun kuin asuun ja ne lämmittävät nilkan lisäksi tarvittaessa myös polvia. Ne ovat mekkonaisen pakkaspäivän pelastus, jotka jalassa tarkenee kovimmillakin pakkasilla!

Tuotetunnus (SKU): raituli-saarystimet Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Raituli-säärystimet ovat pirteä lisä asuun kuin asuun ja ne lämmittävät nilkan lisäksi tarvittaessa myös polvia. Ne ovat mekkonaisen pakkaspäivän pelastus, jotka jalassa tarkenee kovimmillakin pakkasilla!

Täysvillaiset säärystimet on ihana sujauttaa saappaan sisään lämmikkeeksi tai päälle koristeeksi, rypyttää nilkkaan tai vetäistä polven suojaksi esimerkiksi pyöräillessä.

Värit: Värivaihtoehtoina on viileät-sävyt tai lämpimät-sävyt. Jokaisessa säärystin parissa ne ovat eri järjestyksessä. Mutta lämpimän -sävyisissä säärystimissä väreinä voi olla punainen, oranssi, keltainen, vihreä, tumman vihreä, terra ja ruskea. Viileitä sävyjä on sininen, turkoosi, harmaat, kirkas violetti, tumma violetti ja pinkki.

Materiaali: 100% villa

Koko: Yhtä kokoa kaikki. Yläreunan ympärysmitta 38-40 cm, nilkan ympärys noin 35 cm ja pituus yläreunasta nilkkaan vaihtelee 48-52 cm välillä. Säärystimet valmistetaan hukkamateriaalista, joten koossa on yksilöllistä vaihtelua. Jos tahdot pienemmät tai isommat, niin otathan yhteyttä.

Hoito-ohje: Villalle riittää tuuletus ja näin se säilyy paremmassa kunnossa. Villa ei vaadi usein pesua, ainoastaan, jos kankaassa on selkeitä tahroja, tai haju, joka ei lähde tuulettamalla. Siinä tapauksessa tarvittaessa konepesu villapesuohjelmalla (30°) ja villanpesuaineella, tai käsinpesu haaleassa vedessä (villanpesuaineella). Kuosittelu kosteana ja tasokuivaus.

Tämäkin tuote on tehty Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Avainlipputuote!

Väri

lämpimät- sävyt, viileät- sävyt

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.