Pyöreä tarjotin Ø40 cm – Kukkaniitty I

29,00 

Uutuus! Koe-erä ihania värikkäitä design-tarjottimia kukkasin!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): kukkaniitty-1-pyöreä-tarjotin-40cm Osasto:

Oletko aina halunnut koristaa kotisi kukkasin? Näitä kauniita tarjottimia komistaa Minnan ihanan runsas ja värikäs taide. Voit kuvitella kesäisen kukkaniityn loiston helposti katsellessasi tämän tarjottimen oransseja ja punaisia kukkasia.

Aivan ihana väripilkku ja piristys omaan kotiisi – ja tämähän toimii ihan yhtä hyvin keittiössä vaikkapa tarjoilualustana, tai kauniina sisustusesineenä olohuoneen sohvapöydällä tai mihin ikinä vain haluatkin tällaisen kauniin väri-ilottelun tuomaan iloa päivääsi.

Sopii mainiosti myös lahjaksi tai tuliaiseksi!

HUOM! Tällä hetkellä meillä on tätä mallia myynnissä tämä muutaman kappaleen pieni koe-erä. Kaikissa koe-erän Kukkaniitty I ja II -tarjottimissa on pieni kirjoitusvirhe tarjottimen takapuolella – tämä tekee näistä ensimmäisistä tarjottimista todellisia keräilykappaleita (näet kyseisen kohdan tarjottimen alapuolen kuvassa). 😉 Laitamme tämän tuotteen saldon nollalle kun koe-erä loppuu. Sen jälkeen päätämme mitä tarjotinta tilaamme isomman määrän. Tätä varten haluamme tietysti tietää mikä juuri sinua kiinnostaa! 😁🧡

Voit käydä katsomassa myös kaksi muuta tarjotinmallia, joista on tällä hetkellä pieni koe-erä verkkokaupassa tarjolla: Kukkaniitty II ja Pöllöpuu.

 

Koko: Tarjottimen halkaisija on 40 cm.

Materiaali: Tarjottimet on tehty suomalaisesta koivuviilusta.

Avainlipputuote: Suomalaista tuotantoa alusta loppuun: Minna on suunnitellut ja maalannut alkuperäiset maalaukset kankaalle, josta ne on siirretty digitaaliseen muotoon. Sen jälkeen olemme valmistuttaneet tarjottimet suomalaisessa yrityksessä.

Tämäkin tuote on suunniteltu Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Tarjotin on painettu Pieksämäellä. Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

 

Tuotekuvissa olevat astiat eivät sisälly mukaan, vaan ovat kuvausrekvisiittana, jotta näkisit paremmin, mitä tarjottimelle voi mahtua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.