Pyöreä tarjotin Ø40 cm – Pöllöpuu

29,00 

Uutuus! Uusi erä ihania pöllö design-tarjottimia!

Tuotetunnus (SKU): pöllöpuu-pyöreä-tarjotin-40cm Osasto:

Kaipaatko metsää, puita ja pöllöjen huhuilua? Näitä kauniita pyöreitä tarjottimia komistaa Minnan ihanan runsas, leikkisä ja värikäs taide. Haluatko nämä pöllöt huhuilemaan luoksesi?

Pöllöpuu-tarjotin on aivan ihana väripilkku ja piristys omaan kotiisi – ja tämähän toimii ihan yhtä hyvin keittiössä vaikkapa tarjoilualustana, tai kauniina sisustusesineenä olohuoneen sohvapöydällä tai mihin ikinä vain haluatkin nämä suloiset pöllöt ja niiden kotipuun piristämään päivääsi.

Sopii mainiosti myös lahjaksi tai tuliaiseksi!

HUOM! Pöllöpuu-tarjotin on ollut asiakkaidemme vanha suosikki. Sitä on toivottu lisää. Samalla kun teimme koe-erät uusia tarjottimia Kukkaniitty-kuosilla, teimme myös Pöllöpuu-suosikkeja lisää. Tällä hetkellä meillä on tätä Pöllöpuu-mallia myynnissä vain tämä muutaman kappaleen pieni koe-erä. Laitamme tämän tuotteen saldon nollalle, kun koe-erä loppuu. Sen jälkeen päätämme mitä tarjotinta tilaamme isomman määrän. Tätä varten haluamme tietysti tietää mikä juuri sinua kiinnostaa! 😁🧡

Voit käydä katsomassa myös kaksi muuta tarjotinmallia, joista on tällä hetkellä pieni koe-erä verkkokaupassa tarjolla: Kukkaniitty I ja Kukkaniitty II.

 

Koko: Tarjottimen halkaisija on 40 cm.

Materiaali: Tarjottimet on tehty suomalaisesta koivuviilusta.

Avainlipputuote: Suomalaista tuotantoa alusta loppuun: Minna on suunnitellut ja maalannut alkuperäiset maalaukset kankaalle, josta ne on siirretty digitaaliseen muotoon. Sen jälkeen olemme valmistuttaneet tarjottimet suomalaisessa yrityksessä.

Tämäkin tuote on suunniteltu Kuopion Kurkimäessä omassa ateljeessa uusiutuvalla aurinkoenergialla. 🌞 Tarjotin on painettu Pieksämäellä. Lue lisää materiaalivalinnoistamme ja siitä mitä teemme ollaksemme vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys Vastuullinen muoti -sivulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.